Stor fokus på

Partnerskaber

BC Copenhagen eksisterer og udvikler sig takket være vores fantastiske Partnere. Vi er til for vores Partnere og det er vigtigt, at vores Partnere får et godt forretningsmæssigt udbytte af deres støtte til os. Vores sponsor pakke er designet til, at I får maksimalt udbytte.

Vi udvikler kontinuerligt basketball oplevelsen i hallen og udenfor hallen og ser det som det vores fornemmeste opgave, at levere en effektiv marketing platform til vores Partnere – vores App’s, website og SoMe. Vi har en stærk stigende fan base og spiller altid for en fyldt hal.

En oplagt mulighed for Partnerne for branding og lead generende aktitiviter.

Vores Erhvervsnetværk

Ønsker du at øge din forretning?

Erhvervsnetværket er ikke blot et sted, hvor vi mødes for at netværke.

Vi gør det med passion for udvikling af jeres forretning og med spændende gæstetalere indenfor temaet ”Digitalisering”. Vi mødes 2 timer før kamp, hvor dagens gæstetaler vil skabe læring og indsigt i dagens fokus område indenfor Digitalisering. Vi får lidt mad og vin og naturligvis netværker med henblik på, at øge din forretning. Bagefter går vi i hallen og ser vores fremragende kampe.

Erhvervspartnere

PH-EL & Sikring A/S

Fokus på en bred faglig viden og et solidt branchekendskab gør PH-EL & Sikring til en af Danmarks førende installatører inden for installationer som el, sikring og tele-data og meget mere til virksomheder, kommuner, regioner, mindre erhverv og private. Få afdækket dit behov gennem tæt dialog, og få et bud der passer præcis til din virkelighed. 

Anchersen A/S

Hos Anchersen får du bustransport, der stræber efter højeste standard. Anchersen er én af Danmarks største virksomheder inden for professionel bustransport til virksomheder, institutioner og private, og er first-mover med 100% eldrevne linjer i København. Skal du bruge busser, fast eller til et event eller arrangement, er det Anchersen du skal have fat i. 

SKJERN BANK

SKJERN BANK hjælper både store og små virksomheder med med den helt rigtige løsning inden for bank samt private kunder bl. med private banking, huskøb mv. Den nemme og hurtige kontakt til en rådgiver er udslagsgivende for mange kunder ved valg af bank.

Volkswagen Hillerød

Hos Volkswagen Hillerød kan du altid se både de nyeste Volkswagen modeller og et bredt sortiment af brugte Volkswagen-biler. Et autoriseret service- og reparationsværksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om Volkswagens modeller og udstyr, løser enhver opgave i høj kvalitet. Kig forbi, du er altid velkommen. 

Circle K

Fra de mange let-genkendelige CircleK-stationer leverer næsten 20.000 medarbejdere på tværs af en række europæiske lande alt fra brændstof og snacks til fuld service til alle, der kører på vejene. Med mere end 220 butikker er CircleK en af de førende på området i Danmark, og du kan altid finde os.

Fit & Sund

Fit & Sund i Brønshøj er et top-moderne sundhedscenter, hvor professionelle trænere, diætister og instruktører møder dig der hvor DU er, og hjælper dig i mål. I 1200 kvadratmeter lækre omgivelser udføres behandling og træning med eller uden henvisning, og du kan også træne på egen hånd i vores veludrustede fitnesscenter.

SPORTS Partnere og Alliancer

AKS Sportsgymnasium

AKS er en talentfabrik af unge basketballspillere med en drøm om, at spille professional basketball i Danmark og udlandet. Vi giver de bedste muligheden for, at spille med hos BC Copenhagen og vores træner team leverer bl.a. morgen træning til AKS. AKS er en meget vigtig del i vores vision om, at give Danmarks største basketball talenter muligheden for, at spille på den største scene i Danmark.

Stevnsgade

Stevnsgade er en meget vigtig sportspartner og de støtter op om holdet med frivillige, træningstider og hjemmebane.

Brønshøj Dragons

Brønshøj Dragons er også en meget vigtig sportspartner. De leverer spillere til AKS og dermed en væsentlig del af talentudviklingen til holdet.

Det bedste til dig

App’en får dig tættere på holdet og du får alle de fedeste tilbud fra sponsorerne.