Vores Vision

Vi har en drøm om, at kunne samle Storkøbenhavn om basketball. I dag er der alt for få, som ser Basketball kampe i Danmark. Det vil vi ændre på med en anderledes tilgang til hvordan en basketball oplevelse skal være for jer.

Vores værdier Integritet – Glæde – Udvikling er grundlæggende for hvordan vi agerer i klubben samt for hvordan vi vinder på banen. Stilstand er afvikling.

Afspil video

Integritet – Glæde - Udvikling

Integritet. Er en meget vigtig bestandel af livet og vi er tro ved vores værdier i alt hvad vi gør. Vores etik og moralske Kompas forpligter os som rollemodeller overfor bl.a. unge menneske. Alle i klubben er beviste om vores opgave, hvilket bl.a. ses i vores samarbejde med andre basketball klubber og foreninger.

Glæde. Vi tager altid glæde med på banen og er bevidste om vi skal sprede glæde blandt fans og samarbejdspartner. Vores spil er defineret af glæde, det er angrebsbetonet og fremadrettet.

Udvikling. Alt hvad vi gør i BC Copenhagen handler om udvikling, om det drejer sig om spillere, mennesker i klubben, samarbejdet med sponsorer samt samarbejdet med vores fans. Udvikling er en nøgle til langvarig success.

Bestyrelse & ledelse

Henning Niemann

Poul Anchersen

Troels Schønemann

Jesper Krone

Det bedste til dig

App’en får dig tættere på holdet og du får alle de fedeste tilbud fra sponsorerne.