Det vigtigste

Holdet

Holdet er selvsagt omdrejningspunktet i BC Copenhagen. Anført af vores dygtige cheftræner Jesper Krone og hans stab skaber de success på banen.

Spillerne er vinder typer med en solid forankring i vores værdier. Vi vinder altid sammen og de er vores helte – forhåbentlig også blandt vores fans.

Velkommen til Københavns basket hold.

Spillere

#7

Andrew Ramírez

Vores kaptajn. Andrew er en af de erfarne spillere på holdet. Han har sin basketballopvækst i Spanien og har tidligere været en del af Spaniens ungdomslandshold. Før han kom til holdet spillede han i Spanien og har været forbi collegebasketball i USA. Du kan forvente flot spil, høj spilforståelse, præcise afleveringer og mange point fra Andrew.

#25

Durell Vinson

Durell er den ældste og mest erfarne spiller på holdet, og leverer en masse tyngde og stabilitet sammen med sin stærke attitude. Brølstærk under kurven og du kan forvente rebounds og scoringer under kurven.

#10

Martin Poulsen

Martin er en erfaren spiller og har tidligere spillet i Basketligaen hos bl.a. Næstved og Værløse. Han er også inde omkring Herre-landsholdet og du kan forvente fantastisk spil med et uovertruffent blik for spillet, mange point og en stærk defense.

#37

Mathias Bak Christensen

Matthias er en erfaren spiller og har tidligere spillet i Basketligaen hos bl.a. Næstved og Værløse. Har tidligere været inde omkring landsholdet og du kan forvente stærk fight, mange point, stærk defense og en spiller, som gør hele holdet bedre.

#5

Rasmus Secher Winther

Rasmus har en fortid i Virum Basketball klub og på EVN efterskole. Han er en ung meget lovende shooting guard, og vi har store forventninger til hans sæson i år – specielt bag 3-points linjen.

#08

William Vang

William er en yngre meget talentfuld spiller med et par års erfaring fra Basketligaen hos Holbæk Stenhus og i ungdomsårene var han en succesfuld guard hos BK Amager. Han er ny på holdet og med hans attitude og basketball egenskaber vil han skabe flot spil, spændende moves og gøre holdet endnu bedre.

#14

Laurits Halstad

Laurits er en spændende ung profil, der med sin fysiske ramme og energi bringer en masse til holdet. Han er et produkt af ungdomslandholdsprogrammet og er på nuværende tidspunkt en del af u20 projektet, og har som u16 bl.a. vundet bronze ved EM. Du skal forvente masser af fysik under kurven og brøl fra bænken.

#06

Marko Veljic

Marko er en yngre erfaren spiller og har spillet i Basketligaen hos Værløse. Han er ny på holdet og med hans hurtighed, blik for spillet og stærke 3-point skud kan I forvente mange fede oplevelser.

#44

Thomas Buch Andersen

Thomas kommer fra vores talentsamarbejde med Ajax København Sportsgymnasium og har en ungdomsfortid i Virum. Han er en alsidig spiller med et kæmpe vindergen og er inde omkring det succesfulde U18 landshold. Du kan forvente masser af intensitet, attitude og en stærk defense.

#09

Stevan Novovic

Stevan er fast mand på det succesfulde U18 landshold og spiller på dobbelt-licens hos Falcon. Han er et af de store guard talenter i Danmark og I skal forvente en storspiller i svøb, som kan det hele med bolden – drible, cut through, scoringer.

#12

Marius Øllegaard

Marius kommer også fra vores talentsamarbejde med Ajax København Sportsgymnasium og har allerede spillet lidt Basketliga sidste år for os. Han har nogle helt unikke basketball

#11

Bilal Raymond

Bilal er en utrolig spændende point guard og også fast mand på ungdomslandsholdene og spiller med dobbeltlicens hos Falcon og dermed en del af vores talentsamarbejde med Falcon. Du skal forvente flot spil, gennembrud med flotte driblinger og flotte 3-point scoringer.

#17

Per Christian Meller Brandt (PC)

PC er et af de store talenter fra vores samarbejde med Ajax København Sportsgymnasium. Han er stærk med bolden og i sine afslutninger. Desværre er han stadig i genoptræning efter sin korsbåndskade. I kan glæde jer til han er tilbage.

#55

Willads Møller

Willads er også en spiller med dobbelt-licens hos Falcon og en del af vores talentsamarbejde med Falcon. Han spiller på ungdoms landsholdene og du kan forvente masser af fight, stærk defense og gennembrud. En meget spændende spiller, som træder ind på højeste niveau.

Sidelinjen

Jesper krone

head coach

Jesper har en lang, flot karriere som professionel basketballspiller på både klubplan og landsholdet. Efter den aktive karriere har Jesper været en succesrig træner i den danske Basketliga for herrer, Kvindebasketligaen samt ikke mindst leveret meget imponerende resultater som landstræner.

Jesper er en formidabel kommunikator og inspirator med solid erfaring som mental træner, hvilket er essentielt for vores basketballprogram, hvor bl.a. yngre spillere får chancen.

BC Copenhagens kerneværdier Integritet, Glæde og Udvikling falder helt naturligt for Jesper. Hans fokus på den individuelles udvikling samt ansvarlighed gør ham til en ideel træner for os.

Det bedste til dig

App’en får dig tættere på holdet og du får alle de fedeste tilbud fra sponsorerne.